Wat is het?

“Mijn Stad TV schermcommunicatie is de nieuwste manier om jouw klanten op dynamische wijze te prikkelen op de winkelvloer.”

Mijn Stad TV schermcommunicatie brengt jouw content in lusvorm op een kwalitatief Samsung scherm tot bij jouw wachtende klanten. Leuke ‘attention grabbers’ houden de aandacht van jouw doelgroep bij het scherm. Jij hoeft alleen ‘het moment’ te benutten.

Met digital signage breng je gerichte content in jouw zaak om jouw klanten te inspireren en te verleiden. De mogelijkheden zijn oneindig: een leuk extraatje, een speciale actie, een evenement in de nabije toekomst, een dagaanbieding, een initiatief voor klantentrouw, een blik achter de schermen, jouw garanties, jouw serviceaanbod, enz.

In onze handige campaign management tool kan je heel eenvoudig video- en beeldmateriaal opladen om gericht te communiceren op het magische moment dat jouw klanten in jouw zaak zijn.

  • Jouw content blokken verschijnen in lusvorm op
    een Samsung scherm met ingebouwd sturingsprogramma
  • Jouw schermcommunicatie wordt automatisch geactiveerd tijdens jouw openingsuren
  • Jij wijzigt jouw content op eender welk moment, ook vanop afstand met jouw tablet of smartphone

Er zijn geen storende geluiden in jouw zaak omdat Mijn Stad TV schermcommunicatie in lusvorm draait zonder muziek of gesproken tekst. Je bent dus meteen ook in orde met Sabam.

Een voorbeeld van een zendschema.

Leuke ‘attention grabbers’ houden de aandacht van jouw doelgroep bij het scherm.
Jij hoeft alleen ‘het moment dat ze in jouw zaak zijn’ te benutten om jouw klanten gericht aan te spreken.

Mijn Stad TV schermcommunicatie is een budgetvriendelijke manier om digital signage te integreren in jouw winkelbeleving.